16 авг. 2013 г., 21:07

Късметът в живота 

  Поэзия » Философская
398 0 1

Късметът дарява кристални сълзи

за всеки напразно пропуснат шанс,

животът винаги бърза, той не пълзи

и не предвижда никакъв толеранс.

 

Животът на всеки има свой недостатък,

защото е ефимерен времеви период,

а късметът следи този срок кратък –

почти във всеки един негов епизод.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??