Късна любов
Тази наша голяма любов, почти невъзможна!
За някои - неестествена, смешна, късна и сложна,
събрала в един кръстопът, съдбите ни днешни,
в очите на другите - ненавременна, жалка и грешна,
разпъвана от обиди, сарказъм и парещи думи,
не успели да сложат преграда, за миг, помежду ни,
показа ни, как във дните на късната есен, я има,
и ни стопли пътя към студената, неизбежна зима!
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados