29 sept 2023, 21:01

Късно 

  Poesía » De amor
510 0 0

      Късно

 

Късни есенни цветя

есенно изпълват ме с живот!

Късно идва любовта

под небесния прекрасен свод

 

Късни есенни ята -

птици следват своя път..

Късно лято в есента -

чувства късни се таят.

 

Късно е за теб и мен...

В късна нощ се обади!

Не, не идвай в есенния ден!

Чакай нощните звезди!

 

Късно, късно през нощта

в моя дом при мен ела!

Нека бледата луна

да разказва за това!

      Мария Мустскерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??