30 mar 2007, 14:55

Късно е 

  Poesía
1262 1 12
                             Късно е. А толкова те исках,
                             всеки миг изпълнен беше с теб,
                             всяко чувство все за теб се раждаше
                             и растеше в мене ден след ден.


                             Късно е. Сега дори сълзите
                             нямат път по моето лице,
                             лутат се изгубени мечтите,
                             тъй далеч от мен сa вече те.


                             Късно е. Какво да ти предложа -
                             чаша чай, а може би кафе?
                             Всичко друго мога, не и обич,
                             тя умря във мене. Късно е.

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??