Mar 30, 2007, 2:55 PM

Късно е 

  Poetry
1264 1 12
                             Късно е. А толкова те исках,
                             всеки миг изпълнен беше с теб,
                             всяко чувство все за теб се раждаше
                             и растеше в мене ден след ден.


                             Късно е. Сега дори сълзите
                             нямат път по моето лице,
                             лутат се изгубени мечтите,
                             тъй далеч от мен сa вече те.


                             Късно е. Какво да ти предложа -
                             чаша чай, а може би кафе?
                             Всичко друго мога, не и обич,
                             тя умря във мене. Късно е.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??