8 dic 2009, 12:05

Късно е вече 

  Poesía » De amor
706 0 2

Знай, колелото се върти,

днес само мене ме боли.

Обичам те като малко дете невинно,

но как да ти кажа всичко - искрено!?

 

Не издържах на стрелите,

тежко ме пробождаха сълзите

и обърнах гръб, без да осъзнавам,

че горчиво ще съжалявам.

 

Нещо в гърдите ме притиска,

дали защото много ми се иска

да ти кажа всичко за начало

и да сме от днес - отначало.

 

Дори дума не успях да кажа,

за  любовта да ти разкажа,

без да мисля бързо избягах

и любовта си сякаш предавах.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поклон !
  • Ако е истинка любовта ще я почувастваш отново...ще се върне при тебе, ако не- ще откриеш друга по-голяма любов...
Propuestas
: ??:??