9 sept 2007, 13:01

Късно е вече!!! 

  Poesía
808 0 8
Късно е вече!!!
Даже за спомени!
Тъжно елече,
надежди прогонени.
Остана само прах
от пепелта,
остана само страх
и тишина.
Върви си вече!!!
Няма да те моля!
Любовта се свлече,
да бъде твоя воля.
И утре е обречено
на пустота!
И утре е съблечено
от любовта!

© Живка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??