24 jun 2007, 13:49

Късно нощно желание 

  Poesía
1138 0 21
Тук си... усещам раменете ти,
тихо чакам да ме приютиш,
нежна роза трепва във ръцете ти,
не посягай да я подариш!
Откъсни със устни всяко листче
и местата сам си избери,
там, където нежно ме обичаш,
ги поставяй и целувай ти...
След последното цветче
ще бъда
твоя...

23.06.2007

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??