2 ene 2008, 8:54

L-юбовна абстиненция 

  Poesía » Otra
730 0 1
…И ще настъпи денят, в който

L-юбов ще съществува само под формата

на хапчета с ”L” отгоре…

Тогава сигурно ще стана наркоман

и вече спокойно примирен със себе си,

ще умра от L-юбовна абстиненция…

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??