Jan 2, 2008, 8:54 AM

L-юбовна абстиненция 

  Poetry » Other
732 0 1
…И ще настъпи денят, в който

L-юбов ще съществува само под формата

на хапчета с ”L” отгоре…

Тогава сигурно ще стана наркоман

и вече спокойно примирен със себе си,

ще умра от L-юбовна абстиненция…

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??