14 ago 2007, 11:27

La Intuicion 

  Poesía
478 0 4
Усещам гърбом как ме доближаваш.
Дъхът горещ усещам по врата.
Желаеш силно да ме притежаваш,
със нежност да обгърнеш ме сега.

Шепнеш ми задъхано любовни думи.
Изгаряш ме със обещание за страст.
И интуицията ми подсказва: помежду ни,
малката искра разраства се със сласт.

Ти си твърде опитен, видял си всичко,
за да знаеш как умело да задоволиш
всяка частица от жадуващото тяло,
в неописуема наслада да ме потопиш.

Интуицията силна, рядко ме подвежда.
Сигурна съм в туй, което ме очаква с теб.
Но някакво гласче отвътре ми нашепва,
че може би не трябва да превръщам те и теб във лед.

Затова те моля теб - прости ми!
Не желая да превръщам любовта ти в гнет.
Страстите ми силни, щом задоволиш ги,
губиш чувствата и интереса ми към теб.

© Мила Нежна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??