11 jun 2015, 23:08

Лабиринт 

  Poesía
515 0 0

Открехната врата

и непознати стаи –

влизаш и оставаш там.

Сред тишината

навсякъде запетаи,

сещаш се, но вече си сам.

 

Зад всеки ъгъл

нови въпроси,

а отговорите – многоточия.

Късмет кръгъл

всяка стена носи

и изход двупосочен.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??