3 oct 2010, 7:30

Лабиринт 

  Poesía » Otra
688 0 17

 

Не съм написал нищо. Нищо ново.

И този ден така го пропилях.

На бедното ми поетично слово

опашката така и не видях.

 

 

Из дебрите на лабиринта сложен

изгубих я таз нишка от коноп

и щурам се като пастир безбожен,

изправен пред библейския потоп.

 

 

Спасителния изход не намирам,

но в сянката на каменния зид,

пред залеза на този ден съзирам

лъча на поетичния ми гид.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??