16 ago 2019, 19:35

Лакомия 

  Poesía
450 0 0

Егото ти яде сърцето ми лакомо и озверяло,

а на моето умряло от глад не подхвърля и трошичка,

а можеше просто да кажеш колко съжаляваш

или поне да  напишеш, че още ме обичаш...

© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??