22 feb 2009, 22:43

Ласка 

  Poesía
454 0 2

 

                                          ЛАСКА

 

 

Отива си Марта намръщена,

след слънцето крачи Април.

                   Кръжи хоро над селските къщи –

ятото носи пролет от Нил.

 

 

Реката бълбука с вълните си чисти –

сплита на върбите тъжни коси.

Заиграва слънце по зелените листи.

И трепнат от вятъра в ласка реси…

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??