17 sept 2023, 14:04

Лечителка 

  Poesía » Filosófica
119 0 0

Осъзнатостта, е лишена от говор...

откъм физически и душевен дебат.

Устата мълчи, умът спира да спори

сред тишина предоставила своя обхват.

 

Елегантна и силна, сетивата дарява

с енергии дивни, лекува безкрай.

Тишината, лечителка мъдра и стара,

знае всичко за нас и обича до край.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??