Понякога се чудиш дали си казал правилното нещо,
а друг път не,
понякога се чудиш дали е грешно,
но думите са като лед.
Понякога имаш чувството да споделиш
своето мъчение,
или под камък да се скриеш,
като след вълнение.
Каквото и да е,
то е важно и всичко друго е без значение.
Но не всичко върви като по масло и мед,
защото реалността е като лед.
Студена е, но е такава,
а понякога просто преиграва.
Само затвори своите очи
и за миг се замисли,
дали за теб това е скъп човек,
защото думите са като лед.
© Вики Христова Todos los derechos reservados