29 nov 2011, 12:39

Ледена кралица 

  Poesía » De amor
1435 0 4

Ще влея в душата ти отровата горчива

и разумът безсилен ще се предаде,

ще ме чувстваш ти с всяка твоя фибра

и всяка твоя мисъл мене ще зове!

 

Ще усещаш болка както никога преди,

звяр ще те разяжда и разкъсва,

ще шепнеш името ми до зори

и от любовни клетви устата ще пресъхва!

 

Но в очите, до болка тъй познати,

ти няма да откриеш вече любовта,

която те уплаши и обърка

и ти донесе единствено вина.

 

Ще ти подаря единствено плътта,

прави с нея ти каквото искаш,

но не протягай към сърцето ми ръка,

с кръвта му ти ще се оплискаш!

 

Ще съм нежна кукла - жадна за екстаз,

ще съм най-добра за тебе, зная,

но погледът с искрицата любовен плам

ще ти покаже, че не това е краят.

 

Ще съм ледена кралица - богиня на страстта,

ще те подлудявам и побърквам,

като наркотик във вените ти ще тека

и сърцето ти от гърдите ще изтръгвам!

© Николина Пендева-Пилчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Супер е.Наистина много голям смисъл носи стихът ти.Да можехме всички да подлудяваме и побъркваме така,но може би е защото имаме добри сърца и не можем да го сторим.
    Хубава творба,поздравления!
  • Харесах!
  • Поздравления!
  • "ще те подлудявам и побърквам,като наркотик във вените ти ще тека"!Поздравления,много ми харесва!
Propuestas
: ??:??