Тази нощ снегът е навалял,
а до вчера лъхаше на пролет,
като истина светът е бял –
жива съм и още съм във полет!
Този ден не е обикновен,
в този ден родила съм се Аз,
Февруари, също като мен,
още заявява свойта власт.
Чуден дар дарила ми нощта,
с много обич, с мъничко тъга
до зори рисувала е тя
по стъклото ледени цветя!
Ваня Иванова
25 февруари 2018
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados