11 ago 2006, 13:43

Ледени сърца 

  Poesía
944 1 3
Ледена стена между нас стои,
ледена стена окована от лъжи.
Но дори и с ледено сърце,
любовта ти към мен не може да умре.
Опитвам се аз да стопля твоята душа,
опитвам се,но не успявам.
Ледени сълзи се стичат от лицето ти,
ледени очи ме гледат празно.
Кой ти причини това?
Аз,някой друг или любовта?
Че сега не мога да те разтопя,
даже повече затъваш в леда.
Ще стопля душата и сърцето ти,
но леда ще трябва ти да разтопиш.
Разтопи го бързо ти,
защото и моята душа се заледи.
Не искам аз и ти да сме с ледени сърца,
но сякаш на там ни води любовта.
И все пак вярвам аз,
че някой ден ледената стена
ще се разтопи
и пак ще бъдем аз и ти.
Сега ме погледни с тези ледени очи,
виж сърцето ми се вледенява
от безразличието ти.
За това ме прегърни и целуни,
и вярвам леда ще се стопи!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Може би греша, но не можа да ми хареса.Девет пъти си употребила личното местоимение "ти".Това означава, че го слагаш само, за да запълниш сричката.
  • Еййй мишке много е яко 6
  • мерси
Propuestas
: ??:??