28 jun 2007, 12:36

Ледено човече 

  Poesía
1182 0 3

След думите, които ми изрече,
превърна ме в ледено човече...
Сега съм като теб поне...
От чисто, нищо неподозиращо дете,
превърнa ме в човек с ледено сърце.

Стига, спри се вече!
Вече съм ледена... Ледено човече.
Превърна ме в такова ти,
защото  не преживях отказа ти!

© Мария Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??