5 nov 2005, 20:53

Ледено сърце 

  Poesía
763 0 0
             Вледени се сърце, вледени!
             Не тупти! Замълчи! Онемей!
             Нека камък вместо теб да тупти
             и отмерва минутите бързи.

             И не чувствай! Замри! Забрави!
             Умри от студ и зли думи!
             Нека то само знае защо
             е тази пропаст помежду ни.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??