5 nov 2021, 6:56

Лека нощ 

  Poesía
271 2 4

Лека нощ!
А като се събудим, да бъде тихо.
Да хрупат стъпките,
да дишаме новия

леден въздух,
да имаме истински билков чай
и докато си разказваме сънища,
да срещнем птица,
която ни гледа, без да ни вижда.
Да чуем замръзналата река
под леда.
Да сме бели, студени, чисти
Като сняг.
Като планина.

© Лилия Минева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??