Лека нощ ти пожелавам, мили,
но лека няма да е тя.
Щом твоите очи не гледат мен,
когато заспивам,
щом моите коси не галят теб,
когато сънувам.
Щом сега тя е при тебе
и нея прегръщаш в нощта,
щом тя е сега твоя любима,
аз ще заспивам сама.
Щом тя те обича
и ти я обичаш,
не ще бъдеш сам във съня.
Щом тя бди над тебе сега,
кажи ми аз как да заспя,
щом ти я обичаш в нощта,
аз ще си тръгна с тъга.
Щом така искаш, ще те разбера,
но не забравяй, че ти поиска така.
© Ива Todos los derechos reservados