14.11.2007 г., 15:47 ч.

Лека нощ 

  Поезия » Любовна
972 0 3

Лека нощ ти пожелавам, мили,

но лека няма да е тя.

Щом твоите очи не гледат мен,

когато заспивам,

щом моите коси не галят теб,

когато сънувам.

Щом сега тя е при тебе

и нея прегръщаш в нощта,

щом тя е сега твоя любима,

аз ще заспивам сама.

Щом тя те обича

и ти я обичаш,

не ще бъдеш сам във съня.

Щом тя бди над тебе сега,

кажи ми аз как да заспя,

щом ти я обичаш в нощта,

аз ще си тръгна с тъга.

Щом така искаш, ще те разбера,

но не забравяй, че ти поиска така.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??