20 dic 2021, 7:02

Лека нощ, любов! 

  Poesía
746 1 2


Притвори очи, за да ме видиш.
Аз ще бъда в светлия ти сън.
Слушай звездите как кротко притихват,
вплели искри с тъмнината навън.

Спи спокойно, при тебе ще идвам
с тихия вятър, когато замръкне,
с нежност и обич ще те завивам,
докато слънцето утре възкръсне.

Заспивай любов, чакам нашата среща.
И аз ще сънувам, че още съм твоя.
Побързай, че утрото иде отсреща.
И ни разделя. Лека нощ, любов моя!




© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Някои ги разделя нощта, а други сутринта! Щастливи са тези, които заедно с любов посрещат и двете! Хубаво е, Бисе!
  • Притвори очи, за да ме видиш
Propuestas
: ??:??