30 dic 2007, 9:43

Лекарства 

  Poesía » De amor
610 0 0

Това бяха просто обещания,

как не го разбрах по-рано.

Сега останах сам със своите

размишления крещейки:

"Нямаш право!"

Дори бутилката пресъхна,

изпита не от мен, а от

до болка ранената душа.

Имах нуждата да се събудя,

заспивайки в закъснялата зора.

И намерих всичките лекарства,

така нужни да затворя очи.

Молейки се да не ги отворя,

вече омотан в системи и игли.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??