18 mar 2012, 20:29

Леле, само ние да не сме 

  Poesía » De humor
998 0 17

 

Америка е готина страна!
Америка не може без война.
Днеска сърбите не слушкат,
утре друг ще е на мушка.
Леле, само ние да не сме!

Някъде във планините, там
дъхало на лошо… Уу, Саддам!
Някой даже му го снимал.
Нищо нямал. Ми да имал!
Леле, само ние да не сме!

Америка е готина страна!
Кадафú, ти що се правиш на...
Нафтичката ти се свиди,
палавнико, гиди, гиди!
Леле, само ние да не сме.

Кой ще е наред сега, не знам.
Казват, на света са Ин и Ян.
Ин и Ян ли? Таратанки!
Няма инки, има янки.
Леле, само ние да не смe.

 

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??