Лентата на нашия филм
Отрязах по средата,
Защото
Знаех края
и не исках да го гледам пак.
Как мразя да те гледам
Все такава.
Ти си тъжна
история с очакван край.
Какво си
клише
И как се увиваше в пердетата
и фантазираше
БЕЗУМНО.
Оженихме се
в спалнята,
в една неделя сутрин.
Бях ти подарил юрган.
Ти беше с було от чаршаф
И аз ти казах:
"Да, завинаги"
А казах ли,
че е игра?
© Н.З. Todos los derechos reservados