Nov 4, 2017, 4:29 PM  

Лента 

  Poetry » Love, Free verse
578 0 1

 

Лентата  на нашия филм

Отрязах по средата,

Защото

Знаех края

и не исках да го гледам пак.

Как мразя да те гледам

Все такава.

Ти си тъжна

история с очакван край.

Какво си

клише 

И как се увиваше в пердетата

и фантазираше

БЕЗУМНО.

Оженихме се

в спалнята,

​​​в една неделя сутрин.

Бях ти подарил юрган.

Ти беше с було от чаршаф

И аз ти казах:

"Да, завинаги"

А казах ли,

че е игра?

© Н.З. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??