18 abr 2016, 12:56  

Лепило за сърца 

  Poesía » De humor
789 2 11
Вдъхновено от
"За универсалното лепило"
на Валери Петров
 

Днес се случи инцидент –

сърцето ми се счупи,

нека не е прецедент,

че който чупи – купи.

 

Гледам в нета за сърца,

ала не се продават.

Ех, човешка нищета,

не щат да подаряват!

 

Към магазин ще свия

в света ни тъй суров,

там „Уху“ ще открия –

плод на нашия Петров.

 

Универсално то е,

всичко може да лепи.

Крепя сърцето свое,

че съвсем се натроши.

 

Тубичката изцедих,

а пък то се разлепи.

В края на деня простих

и сърцето се сглоби!

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??