20 feb 2009, 23:45

Лешояди, Лешояди! 

  Poesía
572 0 1
Викове и крясъци злобни,
думите черни са камъни надгробни,
звуци изкривени, зловещи,
тупкат вените, топят се като свещи!

Прах остана и мъгла,
във вената забита е игла,
малка струйка кръв
се изнизва като връв!

О, връвта червена нека ви обеси!
Хора, злобни, мършояди,
над умрелия кръжите, като лешояди
и чакате не плътта да изядете,
а парите му да изкълвете.

Смучете, смучете, всичко изсмучете,
злобни лешояди, наяжте се и умрете!
Братята свои нахранете,
лешояди, лешояди, умрете!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??