19 nov 2011, 17:51

Лесната жена 

  Poesía » Otra
1065 0 18

Тя е толкоз примамливо лесна...
И опива със тежък парфюм.
Тя е секси. И малко отнесена.
Разсъбличаш я вече наум...
Тя не бави. След няколко водки
ще шепти мръсотии в ухото ти.
Ще издраска чаршафа ти с нокти
и ще стене порочно в леглото ти.
Тя е ялова муза. Не ражда поети.
Тя е малка комета. И търси небе.
Тя е кучка. И спи с ветровете.
Тази нощ - по случайност със теб.

© Валерия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??