31 mar 2024, 22:07

Летен полъх 

  Poesía
117 2 5

Летен полъх – изненада,

морски дъжд отгоре пада,

пясъкът щастливо пари,

летен ден за мен удари.

 

Нищо, че е пролет още,

в лятото съм денонощно,

как без лято, я без тия,

още днес ще го открия.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??