4 jul 2018, 3:34

Летен спомен 

  Poesía » De amor
1109 0 0

Летен спомен


Потта по стъклото,
ръката, окото.
Спомен мъглив,
спонтанен и див.


Вечен любовник,
пясък в часовник.
Вълните прииждат,
а края си виждат.


Треперят крилете,
но протягат ръцете,
към онзи момент
на стария бент.


По младежки отровен,
тоз стар летен спомен.

© Калоян Велинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??