25 jun 2013, 22:04

Летен стих 

  Poesía » Otra
383 0 0

Летен стих

 

Слънчевото лятно утро

на палавия юни

ухае салкъмено

понесло се по калдъръма.

Щурци омайват щураво

като пред сенокос...

а вятърът възхитен

подхвърля песента им на птиците.

Акварелни капчици роса

светят в листенцата на чемшира.

С усещане за обичащ ден,

любов пулсира в очите.

Искащо. Лятно.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??