29 jul 2018, 1:50

Полет 

  Poesía » Otra
519 1 4

 


Лети любов 
отлитай на далече
аз винаги ще помня огъня
със който изгори сърцето ми
лети, лети високо 
над всяка суета лети 
над всяка рутина лети
макар и чувствата да са изгубени

макар че аз се провалих

ти продължавай да летиш 
и знай че аз съм 
най щастливия човек
защото те познавах
защото чувствах огъня

защото имах теб

лети любов

над всяка рутина
над всяка суета

© Ник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??