Лети любов
отлитай на далече
аз винаги ще помня огъня
със който изгори сърцето ми
лети, лети високо
над всяка суета лети
над всяка рутина лети
макар и чувствата да са изгубени
макар че аз се провалих
ти продължавай да летиш
и знай че аз съм
най щастливия човек
защото те познавах
защото чувствах огъня
защото имах теб
лети любов
над всяка рутина
над всяка суета
© Ник All rights reserved.