С полета ти пореден
отново ти ги победи!
Лети, лети...
Това бе твоята мечта -
да си в небесните сияния
и да мислиш за радости и разочарования!
Имаш деца, имаш жена,
обичаш ги - това е истина.
А сега къде си?
Защо замина си ти?
Нека животът там ти е по-добър!
Ангелите небесни
отново пеят тъжни песни...
Къде потънаха онези дни,
изпълнени с веселия?
Хайде, качи се, лети!
Но вече това не можеш да направиш...
Усмихни се и... продължи!
Седнал над облакът небесен, рониш искрени сълзи.
Стига! Спри!
Продължавай, лети, лети...
© Илиева Todos los derechos reservados