Mar 18, 2008, 5:33 PM

Лети, лети! 

  Poetry » Other
662 0 2

С полета ти пореден

отново ти ги победи!

Лети, лети...

Това бе твоята мечта -

да си в небесните сияния

и да мислиш за радости и разочарования!

Имаш деца, имаш жена,

обичаш ги - това е истина.

А сега къде си?

Защо замина си ти?

Нека животът там ти е по-добър!

Ангелите небесни

отново пеят тъжни песни...

Къде потънаха онези дни,

изпълнени с веселия?

Хайде, качи се, лети!

Но вече това не можеш да направиш...

Усмихни се и... продължи!

Седнал над облакът небесен, рониш искрени сълзи.

Стига! Спри!

Продължавай, лети, лети...

© Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви много! Дойде ми от вътре- това, което написах е една истина, за жалост...! Не винаги живота ни е красив...
  • Той лети, мила! Вечен полет!..............
    Поклон за стиха, Лиди! Влезе в душата ми... много дълбоко...
    Поклон пред паметта на летеца!

    Не те познавам, но с този стих те почувствах близка...
Random works
: ??:??