Душата ти е нежна и красива.
И все по-силно вярвам във това.
И всеки ден го преоткривам
в целувка, в поглед, в малките неща.
Годините летят и неусетно
вървим към старостта...
А бяхме млади, в разцвета си,
когато пред олтара се заклехме
да бъдем неразделни до смъртта.
Какво от туй, че с бръчки се покриват
нашите лица? Една усмивка
прави ме наистина щастлива.
Какво за Бога повече да искам?
Да бъдем заедно и след смъртта...
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados
Надявам се, че си добре и ти пожелавам да бъдеш много, много щастлива!