25 jun 2009, 13:56

Леви, десни 

  Poesía » Otra
1317 0 0

Леви, десни -

гонят ни кучета бесни,

сега бягаме,

после може да се търкаляме.

 

Колко хубаво се марширува

Леви, десни...

Ах, как ни гонят тези кучета бесни.

© Елица Григорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??