25 июн. 2009 г., 13:56

Леви, десни 

  Поэзия » Другая
1297 0 0

Леви, десни -

гонят ни кучета бесни,

сега бягаме,

после може да се търкаляме.

 

Колко хубаво се марширува

Леви, десни...

Ах, как ни гонят тези кучета бесни.

© Елица Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??