13 feb 2021, 7:36

Левски 

  Poesía » Civil
304 0 1

Всеки българин те знае,

о, Дяконе, българска светиня!
Ти си ни икона, знаме,

ти обичаше нашата родина.

Не изпитваше страх, колебание,

твоят образ в сърцата ни стои

и в трудни години, в страдание

с примера ти България ще устои!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??