13 февр. 2021 г., 07:36

Левски 

  Поэзия » Гражданская
306 0 1

Всеки българин те знае,

о, Дяконе, българска светиня!
Ти си ни икона, знаме,

ти обичаше нашата родина.

Не изпитваше страх, колебание,

твоят образ в сърцата ни стои

и в трудни години, в страдание

с примера ти България ще устои!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??