13.02.2021 г., 7:36 ч.

Левски 

  Поезия » Гражданска
292 0 1

Всеки българин те знае,

о, Дяконе, българска светиня!
Ти си ни икона, знаме,

ти обичаше нашата родина.

Не изпитваше страх, колебание,

твоят образ в сърцата ни стои

и в трудни години, в страдание

с примера ти България ще устои!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??