31 mar 2006, 10:11

ЛЕВСКИ 

  Poesía
751 0 2
Една магия - хиляди мечти,
Една победа - хиляди сълзи,
Един отбор - сърцето ни владее,
И цял живот за него ще живеем.
Едно небе - тъй синьо и красиво,
Една агитка - многобройна, дива,
Един отбор - тъй жаден за успехи,
Една идея, сини шалчета и дрехи.
Едно сърце - голямо и туптящо,
Една душа - неуморима и кипяща,
Един отбор е САМО ЛЕВСКИ,
Победа днес, до нови срещи!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • победа днес,до нови срещи!Това много ми хареса.Абе много е готино.Добре,че един написа нещо за Левски.Брово Ирина.От мене 6.
  • Един съдия - убиец на надежди
Propuestas
: ??:??