22 ago 2009, 22:52

Лицемерие, фарс и лъжа 

  Poesía » De amor
1126 0 6

Нищо истинско, нищо красиво!

Лицемерие, фарс и лъжа!

Всичко в тебе е просто фалшиво...

Нямам нужда сега от това!

 

Хайде, стига! Отивай при нея!

Не измисляй вече лъжи...

И без теб ще съм АЗ, ще живея!

Хайде, тръгвай, спокойно върви!

 

Имам нужда от любов до полуда

и сърце за мен да гори!

Нямам нужда от тази заблуда!

Хайде, махай се! Изчезни!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??