22.08.2009 г., 22:52 ч.

Лицемерие, фарс и лъжа 

  Поезия » Любовна
1128 0 6

Нищо истинско, нищо красиво!

Лицемерие, фарс и лъжа!

Всичко в тебе е просто фалшиво...

Нямам нужда сега от това!

 

Хайде, стига! Отивай при нея!

Не измисляй вече лъжи...

И без теб ще съм АЗ, ще живея!

Хайде, тръгвай, спокойно върви!

 

Имам нужда от любов до полуда

и сърце за мен да гори!

Нямам нужда от тази заблуда!

Хайде, махай се! Изчезни!

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??