27 ene 2011, 11:47

Лицето и душата ми 

  Poesía » Otra
752 0 4

Лицето ми - усмихнат Арлекин,

а пък душата - кучета я яли.

Не вижда никой в погледа ми син

какви тайфуни страстно са вилняли.

 

Красива маска слагам пред света.

Заключвам зад ключалки свойта същност.

Ключа захвърлям. С женска суета

преструвам се, че съм напълно друга всъщност.

 

Не позволявам да се разберат

ни фините извивки на сърцето,

ни чувствата потайни. И със свят печат

докоснала съм мястото, където

 

се крие истинското мое АЗ.

То защитено е от злоба и омраза.

Любов  ако ме връхлети в незнаен час,

от себе си на светло ще изляза.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах много! Поздрав и от мен!
  • Много хубаво!
  • Да! Харесва ми философията тук. Хубава постройка. Поздрав
  • Не можем да се защитим от злобата и омразата! Не знам дори, дали и любовта е по-силно чувство от тях. Тя прави хората щастливи, но и уязвими... Лицето - не, но очите са огледало на душата. Поздрав за стиха, Нинче!
Propuestas
: ??:??